HomeShowgekkiesYvonne Coldweijer: Nu ook Peter Gillis met nieuw mokkeltje betrapt

Yvonne Coldweijer: Nu ook Peter Gillis met nieuw mokkeltje betrapt

Het grootste show nieuws van afgelopen week was wel dat Peter Gillis en zijn Nicolleke uit elkaar zijn gegaan. Ook voor het programma Massa is Kassa sloeg dat in als een bom. Toch zitten ze er niet echt mee, Nicol heeft namelijk al een nieuwe vriend en Peter is nu ook betrapt met een nieuwe vlam!

Massa is Kassa

Voor de liefhebbers van het programma Massa is Kassa sloeg het nieuws in als een bom. Hoewel het al een tijdje speelde en Nicolleke al vaak zat werd betrapt op vreemdgaan, bleven ze toch voet bij stuk houden dat alles nog op rolletjes liep.

Tot deze week dus. Peter Gillis kwam met een emotioneel bericht op zijn socials waarin hij uitlegde dat Nicolleke niet meer in het programma te zien zou zijn. Dat leidde direct tot een daling in kijkcijfers. Nicolleke leek meteen al verder te zijn gegaan en Peter achter te laten maar niets is minder waar.

Nieuwe vlam

Peter werd namelijk door een spion van juicekoningin Yvonne betrapt met zijn nieuwe vlam. Peter liep samen met haar hand in hand door het centrum van Maastricht. De dame zou ook erg veel op Nicol lijken.

Yvonne meldt zelfs dat de kans erg groot is dat we Peter al met zijn nieuwe vriendin gaan zien in het volgende seizoen van Massa is Kassa. Ook zegt ze erbij dat ze zeker weet dat het om Peter Gillis gaat. Het is dus afwachten wanneer we betere beelden zullen zien van zijn nieuwe mokkeltje!

nieuwe vlam peter gillis

Meer van dit: