HomeGekkiesNederlandse dame stuurt haar scharrel op een hele opmerkelijke manier naar huis

Nederlandse dame stuurt haar scharrel op een hele opmerkelijke manier naar huis

Soms krijgen we wel eens filmpjes binnen waarvan we eerst even wat context nodig hebben. In dit geval ging het om een dame die haar scharrel op een bijzondere wijze naar huis stuurde. 

Wegwezen

Als je als man zijnde bij een dame wordt uitgenodigd dan mag je van geluk spreken. Als het gezellig is, is dat natuurlijk hartstikke fijn maar als het niet gezellig is dan moet je daar ook aan toegeven.

In dit geval sloeg de date om, en wilde de dame in kwestie dat de man naar huis ging. Een normale gozer zou dan vertrekken maar deze zielenpiet besloot om de boel te gaan filmen. De vrouw is het overduidelijk beu en wil hem weghebben, hier heeft hij geen boodschap aan, en blijft gewoon zitten.

Opmerkelijk

De vrouw in de video is behoorlijk boos en kiest uiteindelijk voor een behoorlijk opmerkelijke manier om de man uit huis weg te jagen.

Die manier was zo opmerkelijk, dat we hem niet op onze website kunnen laten zien. Ergens anders zien we de video wel online staan. Je kunt die video hier bekijken, of door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Meer van dit: