HomeTelevisieMelissa en Vince hebben knallende ruzie in Lang Leve de Liefde om...

Melissa en Vince hebben knallende ruzie in Lang Leve de Liefde om een plakje kaas

Melissa en Vince hebben knallende ruzie in het programma Lang Leve de Liefde om een vreemde reden. De ruzie begint namelijk bij een plakje kaas. Als Melissa wat kaas heeft geschaafd, wil ze per se dat Vince een plakje neemt, terwijl hij duidelijk aangeeft dat hij dat niet wil.

Makkelijk over te halen

De matchmakers van Lang Leve de Liefde kunnen niet altijd 6 gooien. Deze week zagen we een schot in de roos met Ivar en Tiffany maar deze twee kunnen het minder goed vinden. Dat ze niet bij elkaar passen is te zien op het moment dat Melissa, Vince een plakje kaas aanbiedt.

Melissa vraagt of Vince een plakje kaas wil en die zegt op zijn beurt nee. Vervolgens dringt ze toch behoorlijk aan: “Serieus?! De kaas is lekker. Neem wat kaas! Je wilt het” In de tussentijd blijft Vince maar zeggen dat hij toch echt geen plakje kaas wil maar geeft op het einde toch maar zuchtend toe. Vervolgens schopt Melissa tegen zijn zere been door te zeggen: “Ben je zo makkelijk over te halen?”

Doordrammen

Vince komt daar al snel op terug en zegt: “Het zit niet in mijn natuur om die discussie aan te gaan. Als jij kaas aanbiedt en ik zeg nee, dan verwacht ik dat je daar ook respect voor hebt in plaats van dat je aan het doordrammen bent”. Melissa kan haar oren niet geloven en vraagt of ze echt aan het doordrammen is.

Vervolgens vliegen de verwijten heen en weer want Melissa heeft het nog nooit gehoord wat hij zegt. Ze zegt dat ze hem absoluut niet gedwongen heeft om kaas te eten. De kijker kiest al gauw team Vince uit want ze dwong hem wel degelijk om een plakje kaas te eten. Toch heerlijk dat je kunt kijken naar twee mensen die ruzie krijgen om een plakje kaas haha.