HomeWTF?!Megan brengt kind niet meer naar school: "Last van 'te blije' vaders"

Megan brengt kind niet meer naar school: “Last van ’te blije’ vaders”

Dat het niet ideaal is om een schoolmoeder en een hedendaagse dame van online plezier te zijn, daar is Megan inmiddels achter gekomen. De alleenstaande moeder is namelijk erg actief op een bekend platform en daar zijn andere schoolouders het helemaal niet mee eens. 

Megan Louise

Megan Louise is een alleenstaande moeder, met twee dochters van tien en twee jaar oud. De jongste hoeft nog niet naar school, maar de oudste natuurlijk wel.

Sinds ze actief is op een bepaald platform, loopt dit allemaal niet meer zo gemakkelijk als voorheen. “Ik heb scenario’s gehad op school waarin de moeders niet erg aardig tegen me waren. Ik schaam me voor mezelf als moeder en ze geven me het gevoel dat ik iets verkeerd doe en dat ik een slechte moeder ben.”

Toch denkt Megan er zeker niet aan om te stoppen. De zaken gaan namelijk geweldig en ze kan een standaard salaris ongeveer verviervoudigen. Stoppen wil ze dus totaal niet, want dan zou ze haar kinderen een stuk minder kunnen geven.

Megan en schoolvaders

De schoolmoeders zijn dus helemaal niet te spreken over Megan, maar hoe zit het met de schoolvaders? Nou, dat gaat dus ook niet helemaal lekker.

Megan wil haar eigen dochter niet meer naar school brengen, omdat de vaders te vaak met een bobbel in hun broek naar haar staan te kijken.

Ze vindt het dus zeker niet makkelijk om te leven als een model. Toch wil ze niet kiezen voor een leven zonder het platform. Het geld komt namelijk met bakken binnen. Ze kiest er daarom meestal voor om haar kinderen door iemand anders naar school te laten brengen.

Megan heeft natuurlijk meer online staan dan dit filmpje. Meer van Megan kan je hieronder bekijken als je dat zou willen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Thomson (@_meganlouisex)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Thomson (@_meganlouisex)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Thomson (@_meganlouisex)

Meer van dit: