HomeTelevisieMartijn uit B&B Vol Liefde legt uit waarom hij altijd zo drijfnat...

Martijn uit B&B Vol Liefde legt uit waarom hij altijd zo drijfnat van het zweet is

Kijkers van het programma B&B Vol Liefde valt het op dat Martijn vaak kletsnat staat. Zelf lijkt hij daar ook enorm mee te worstelen want er is bijna geen shot te zien waarin hij zijn handdoekje niet heeft. Omdat zo veel mensen ernaar vroegen, besloot hij om het uit te leggen.

Say Cheese in Thailand

Martijn is de eigenaar van Say Cheese in Thailand. In het dorpje Hua Hin is het typisch Nederlandse guesthouse te vinden. Vaak zijn ze tot midden in de nacht open voor de lekkerste frikandellen en berenhappen ‘satesos’. Het concept draait goed, waardoor Martijn een druk man is. Martijn heeft dan ook weinig tijd voor de dames die voor hem op bezoek zijn gekomen. De kijker schildert Martijn om die reden af als botte boer die beter niet mee had kunnen doen.

Gelukkig zijn er ook kijkers blij dat deze gesmolten sneeuwpop meedoet. Zo krijgt kan deze opmerking op veel bijval rekenen: “Ik ben blij dat deze man er is want dit jaar is B&B vol liefde gevuld met energieën, zonnevlechten, onnodig secondenlang knuffelen en rare tantrische zelfheling sessies.. Ben blij dat er ook iemand gewoon een bereklauw wilt vreten.”

Druipen van het zweet

Martijn komt niet over als een onzekere man maar heeft wel zijn onzekere kanten. Zo schaamt hij zich voor het zweet en voelt zich genoodzaakt om uit te leggen hoe dat komt. Hij zegt dat de opnames zijn gemaakt in de heetste periode in Thailand. Het was er elke dag boven de 35 graden.

Daarnaast vindt hij het ook nodig om nog even uit te leggen waarom hij altijd tot in de middag slaapt. Dat komt omdat hij pas rond twee a drie uur ’s nachts dicht gaat. Als je dan 8 uur aan slaap wilt pakken, dan is het al gauw weer de middag van de volgende dag. Hierdoor heeft hij niet veel tijd gehad om wat met zijn dates te doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Meer van dit: