HomeWTF?!Chaoskapitein uit Voorburg smijt kat van balkon en vecht daarna met brandweerman

Chaoskapitein uit Voorburg smijt kat van balkon en vecht daarna met brandweerman

Een chaoskapitein heeft in het Zuid-Hollandse Voorburg voor behoorlijk wat gedoe gezorgd. De ‘verwarde’ man stond daar op het balkon van zijn brandende appartement. Toen er hulp kwam, besloot de man zijn kat van het balkon te smijten. Alsof dat niet genoeg is, besloot hij ook nog te gaan vechten met een brandweerman.

Chaoskapitein

Een chaoskapitein is iemand die er maar weinig van snapt in het leven. Je mag tegenwoordig niet zomaar meer iemand ‘verward’ noemen dus houden we het gewoon hierbij. In het geval van deze man heeft hij deze titel wel verdiend omdat hij de boel behoorlijk bezig hield met zijn chaotische gedoe.

De brandweer kwam af op een woningbrand op de tweede etage van een flatgebouw en troffen daar een ’tijdelijk getikte’ kerel aan. Die besloot op zijn beurt de kat naar beneden te smijten. Beneden stonden een hele hoop mensen te kijken naar het voorval. Toen hij de kat naar beneden smeet, wilde hij volgens omstanders er zelf achteraan springen.

Vechten met brandweerman

Een alerte brandweerman kon gelukkig voorkomen dat de man zelf ook van het balkon sprong. De man begon op zijn beurt als dank te vechten met de brandweerman. Gelukkig zijn die gasten behoorlijk fit en getraind, dus konden ze de man vrij snel overmeesteren.

Eenmaal beneden werd de man aangehouden door de blauwe collega’s van de brandweerman. De kat, die naar beneden gesmeten was, overleefde de hoge val gelukkig. Het dier is daarna meegenomen met de dierenambulance voor controle. Het hele voorval is te zien via de video hieronder. Let wel op, sommige kunnen dit ervaren als nare beelden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Omroep West (@omroep_west)