HomeTelevisieLLDL-Marry weet niet wat ze ziet als Chris midden in de nacht...

LLDL-Marry weet niet wat ze ziet als Chris midden in de nacht naast haar bed staat te ‘rotzooien’

We zijn inmiddels wel wat gewend van de deelnemers van Lang leve de liefde. Toch weten sommige deelnemers ons toch weer te verrassen. Ondanks dat ze vaak niet eens doorhebben dat ze zich als een gekke gedragen, liggen ze na de uitzending helemaal onder vuur op X. Sommige deelnemers worden zelfs een regelrechte meme. 

Marry en Chris

Waar vorige week Martijn zijn date wakker maakte met een enorme ruft, is het deze week Chris die zijn date de stuipen op het lijf jaagt.

Marry ligt namelijk lekker te slapen, als ineens haar date Chris om 4 uur ’s nachts langs haar bed staat. Chris is namelijk wakker geworden en loopt in enkel zijn boxershort door de slaapkamer van Marry. Het gestommel van Chris zorgt ervoor dat Marry wakker wordt en schrikt van Chris zijn aanwezigheid. “Wat ben je nou toch allemaal aan het doen jongen?” vraagt ze hem dan ook direct.

Chris reageert nuchter alsof het de normaalste zaak is: “Ik ben wat aan het rotzooien”, en hij gaat vervolgens lekker verder met zijn nachtelijke escapades.

“Het is midden in de nacht joh”

Ondanks dat Chris het de normaalste zaak vindt, is Marry wat minder blij met de komst van Chris. “Het is midden in de nacht, joh, jemig, het is 4 uur ’s nachts”, klaagt Marry dan ook direct. Toch is Chris hiervan weinig onder de indruk en gaat boven weer lekker verder rommelen.

Je zou denken dat hij nu wel een beetje voorzichtig doet, maar niets is minder waar. In de keuken laat hij van alles uit zijn handen vallen, wat natuurlijk opnieuw zorgt voor harde knallen in de slaapkamer van Marry.

Marry is er daarom helemaal klaar mee, inmiddels vol adrenaline van de schrikreacties, besluit ze daarom ook maar om midden in de nacht mee uit bed te gaan.

Of het een match gaat worden is maar de vraag, als Marry een beetje waarde hecht aan haar slaap dan zal het waarschijnlijk niets worden tussen de twee.

Meer van dit: