HomeTelevisieLLDL deelnemers Remco en Patricia hebben dezelfde fantasie en gaan ervoor

LLDL deelnemers Remco en Patricia hebben dezelfde fantasie en gaan ervoor

Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde dan hoop je natuurlijk dat je iemand tegenkomt waar je een beetje wat aan hebt. Het is fijn als je iemand er leuk uit vindt zien, maar nog fijner als je er goed mee op kunt schieten. Deelnemers Remco en Patricia lijken aardig op één lijn te zitten.

Gezellige tijd

De deelnemers zitten minimaal 24 uur met elkaar opgescheept dus het is wel handig als je er dan een gezellige tijd van kunt maken. Als je met elkaar op één lijn zit, dan is het makkelijker om het gezellig te houden.

In eerste instantie lijkt het een beetje mis te gaan als Patricia aan Remco vraagt of hij kan koken. Hij vertelt dat hij dat niet zo goed kan en dat hij minimaal drie keer per week bij zijn moeder blijft eten. Dat vindt zij maar een beetje raar. Als hij vertelt dat zijn moeder óók zijn was doet, lijkt ze de deur dicht te doen. Remco vertelde er later pas bij dat zijn moeder ook maar alleen is, en dat ze elkaar gewoon gezelschap houden.

Naar de club

Omdat Remco veel bij zijn moeder zit, hadden de kijkers niet verwacht wat erna zou komen. Patricia vraagt Remco of hij het zou zien zitten om naar de parenclub te gaan. Het is even stel en je hoort hem bijna denken: “Zei ze nou paardenclub? Of hoorde ik het toch goed?”. Vervolgens zegt hij: “Ik zeg niet gelijk nee want ik ben er nog nooit geweest”.

Hij is er wel benieuwd naar en zegt het voor de zekerheid nog maar een keer dat hij écht benieuwd is. Patricia laat ook weten dat ze wel nieuwsgierig is hoe het is.

Patricia pakt gelijk door en vraagt of hij dan ook zou wisselen van partner. Remco kiest voor het veilige antwoord en zegt dat hij dat niet zou willen.

Patricia is het daar wel mee eens. Ze denkt niet dat ze het aan zou kunnen zien om haar vent met iemand anders te zien rampetampen.

Als Patricia verteld dat het haar wel grappig lijkt om een keer rond te lopen op zo’n parenclub, komt de aap uit de mouw. Het stond gewoon al die tijd bij Remco op zijn bucketlist. Je kunt je dus wel voorstellen wat die met zijn tweeën gaan doen als het allemaal loopt zoals het gaat.

Meer van dit: