HomeTelevisieLLDL deelnemer Robbie is dol op likken en Demi vindt daar wat...

LLDL deelnemer Robbie is dol op likken en Demi vindt daar wat van

Als je met iemand gekoppeld wordt in het programma Lang Leve de Liefde dan kan je er maar beter het beste van maken. Of het nu wel of niet klikt, je zal toch 24 uur moeten blijven. In die 24 uur moet je proberen om jezelf te zijn, zodat je elkaar goed kunt leren kennen.

Jezelf zijn

Het is belangrijk om jezelf te kunnen zijn. Als je voor iemand op je tenen moet lopen dan wil dat eigenlijk zeggen dat diegene niet bij je past, en jij niet bij diegene. Robbie is een gozer die het geen probleem vindt om zichzelf te zijn.

Voor Robbie betekent dat ook dat hij zijn rare gewoontes, gewoon laat zijn. Het is best een vlotte gozer en samen met Demi maakt hij er het beste van. Ze lijken elkaar wel leuk te vinden en kunnen het overal goed over hebben. Als ze uiteindelijk gaan eten, merkt Demi toch dat er een minpuntje aan Robbie zit.

Likken als Lassie

Het minpuntje aan Robbie is dat hij dol is op likken. Zorgvuldig likt hij alles af wat er op zijn pad komt. Dat begint met het mes, en eindigt met alle tien zijn vingers na het bakken van een minipizza. Demi ziet het met lede ogen aan en besluit er maar niks van te zeggen. Het viel Robbie meteen op dat ze ergens mee zat en hij besluit er dan ook naar te vragen.

Eigenlijk wil Demi het nog steeds niet zeggen, maar ze besluit dat het toch slimmer is om dat wel te doen. Voorzichtig zegt ze: “Ik zag je net je mes likken”.

Ze vervolgt: “Als we visite hebben en je likt dan aan je mes, dan zou ik dat wel heel vervelend vinden”. Robbie lijkt op zijn beurt niet eens te luisteren en is drukker bezig met het pizzaatje dat op hem ligt te wachten.

De meeste dames zouden blij zijn met een man die dol is op likken. Toch is dit niet het likken waar ze dan op hopen. Wil je meer hilarische Lang Leve de Liefde fragmenten zien? Check dan onze speciale pagina eens!

Meer van dit: