HomeHumorLaura uit LLDL zuigt hem er bijna af en dat staat er...

Laura uit LLDL zuigt hem er bijna af en dat staat er goed op

Meedoen aan het programma Lang Leve de Liefde betekent ook slapen op camera. Het komt wel eens voor dat er ’s nachts wat dingen gebeuren. Zo denken mensen dat de camera’s uit gaan maar niets is minder waar. Laura zal dan ook wel balen dat deze beelden zijn uitgezonden.

Slapen op beeld

Slapen op beeld hoeft helemaal geen probleem te zijn. Negen van de tien keer zendt het programma ook niet echt beelden van de nacht uit maar uiteraard wel als er wat gebeurd is. In het grootste geval van de keren liggen de deelnemers dan vol gas te wippen maar Laura niet.

Laura wordt namelijk gefilmd terwijl ze flink aan het zuigen is. Niels lijkt er niets van mee te krijgen want die staat beneden te klooien met een blik afbak broodjes. Ik hoor je nu denken… Waar zuigt ze dan aan? Laura ligt flink op haar duim te sabbelen. In een heerlijk ochtendslaapje is ze waarschijnlijk net niet scherp genoeg om niet op haar duim te zuigen. Sta je toch wel goed voor lu.. Duim!

Duimen

Er zijn geen exacte schattingen over hoeveel volwassenen duimen. Wel is er een onderzoek gedaan naar de leeftijd waarop kinderen gemiddeld stoppen met duimen. Naar verluid duimt nog maar 10 procent van de kinderen rond de 5 jaar.

Over het algemeen is het minder gebruikelijk voor volwassenen om te duimen dan voor kinderen, maar toch wordt het wel gedaan. Sommige volwassenen kunnen het gedrag blijven vertonen als gewoonte maar schamen zich daar uiteraard wel voor.

Voor Laura zal het even schrikken zijn geweest dat ze zo op televisie kwam. Gelukkig had ze zichzelf al heel positief weggezet en past het hele duimen ook eigenlijk wel een klein beetje bij haar typetje. Laura is gewoon een lieve meid die helemaal zichzelf is. Als daar een beetje duimzuigen bij hoort dan is dat maar zo.

@infovbm2bz

Laura slaapt even lekker uit

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit: