HomeHumorKijkers van Lang Leve de Liefde zien Jeffrey Dahmer een pizza bakken

Kijkers van Lang Leve de Liefde zien Jeffrey Dahmer een pizza bakken

In Lang Leve de Liefde zie je echt van alles voorbijkomen. Zo ook in de nieuwste aflevering waarbij een stel gematched is. Veel kijkers vinden het stel niet echt snugger en de reacties zijn eigenlijk allemaal hetzelfde. Die denken namelijk dat seriemoordenaar Jeffrey Dahmer in de aflevering te zien is!

Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer, ook bekend als de “Milwaukee Cannibal”, was een seriemoordenaar uit de Verenigde Staten die tussen 1978 en 1991 17 mannen, jongens en jonge mannen vermoordde en sommige van hen ook opat. Hij werd veroordeeld voor 15 van deze moorden en stierf in 2001 in de gevangenis.

Hij is vaak beschreven als een van de meest beruchte en gewelddadige seriemoordenaars in de geschiedenis. Netflix bracht zelfs een op basis van feiten waargebeurde serie uit over meneer Dahmer. Dat heeft ertoe geleid dat hij ineens wereldberoemd werd.

Pizza bakken

In een fragment op facebook zie je hoe het stel aan het brainstormen is over wat ze gaan eten die avond. In de reacties op het fragment gaat het vooral over hoe erg de jongen lijkt op Jeffrey Dahmer en dat blijkt ontzettend veel mensen te zijn opgevallen.

Op de beelden zie je hoe na enig overleg de keuze is gevallen op pizza. Wanneer ze druk bezig zijn met het maken van een boodschappenlijstje voor de benodigde ingrediënten, worden ze wat onzeker. Het begint nog goed, met pizzasaus en mozzarella, maar dan stokt het als het gaat over die ene groente, je weet wel, die je in plakjes kan snijden. Er is een rode en een groene. Dat zal wel een smakelijke zoektocht worden!

Meer van dit