HomeTelevisieLLDL deelnemer Lars denkt dat de buit binnen is maar wordt kneiterhard...

LLDL deelnemer Lars denkt dat de buit binnen is maar wordt kneiterhard afgewezen

Lang Leve de Liefde deelnemer Lars denkt dat de buit binnen is maar wordt keihard afgewezen. Het leek er even op alsof Priscilla hem uitnodigde voor een kus maar niets was minder waar. Lars trapt erin, maar wordt vervolgens kneiterhard afgewezen. “Nee dat ga ik niet doen” zegt ze.

De Lang Leve de Liefde jacuzzi

De Lang Leve de Liefde jacuzzi is de place to be om stomend hete fragmenten te zien. De deelnemers gaan vaak niet in die jacuzzi zitten als ze het niet goed met elkaar kunnen vinden. Als ze het wel goed met elkaar kunnen vinden, dan is het natuurlijk de ultieme plek om elkaar wat beter te leren kennen.

In het geval van Lars en Priscilla, proberen ze elkaar ook wat beter aan te voelen. Priscilla komt bij Lars op schoot zitten voor een innige knuffel. Dat duurt dan ook best lang maar goed, ieder zijn ding. Vervolgens zegt Lars: “Voelt gewoon zo vertrouwd”. Waarop Priscilla instemt.

Ze geeft hem alle signalen

Priscilla antwoord: “Ja, vind ik ook. Nee, vind ik echt. Dat klinkt nu heel sarcastisch, maar ik vind het echt.” Vervolgens kijkt ze hem vol in zijn ogen aan, terwijl ze samen dichtbij elkaar zitten. Voor Lars is de conclusie makkelijk, dat wordt huigboksen!

Lars zet zijn move in, maar Priscilla kijkt meteen weer weg: “Nee, dat ga ik niet doen” zegt ze. Je ziet Lars een beetje ongemakkelijk kijken en eerlijk is eerlijk. Ook wij dachten dat de poort voor hem open zou staan.

Ze lacht het een beetje krampachtig weg en de kijker kan alleen maar de plaatsvervangende schaamte voelen. Gelukkig voor Lars was het wat later op de avond nog wel kassa.

Ik hoor je al denken; Hoe bedoel je kassa? Nou hij kon later op de avond nog wel een potje tongworstelen, maar moest helaas wel op de bank slapen. Zo was het dus wel kassa, maar geen jackpot.

@pastoorbonhe

Deze lieve jongen gaat net te snel #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

Meer van dit: