HomeTelevisieLLDL deelnemer Emanuel schokt kijkers met hoeveel frikandellen hij per week eet

LLDL deelnemer Emanuel schokt kijkers met hoeveel frikandellen hij per week eet

We hebben allemaal wel een favoriete snack. De een is dol op een lekkere slice pizza, terwijl de ander helemaal wild wordt van een frikandel. Hoe gek we ook zijn op sommige snacks, het wordt een beetje saai als je het de hele dag zou eten.

Toch lijkt het erop dat niet iedereen daar hetzelfde over denkt. Emanuel is namelijk helemaal gek van frikandellen en zelfs meerdere per dag. Sterker nog. Hij vrat er tientallen per week.

Emanuel en Amra

Deze week kunnen we bij Lang leve de liefde kennismaken met Emanuel en Amra. Emanuel heeft allerlei leuke plannen, maar Amra vindt helemaal niets leuk. Het enige wat hij daarom doet, is het opruimen van haar rommel. Als ze dan toch tot leuke gesprekken komen, komen er al snel schokkende onthullingen naar boven. Emanuel vertelt aan Amra dat hij een tijdje minder gezond geleefd heeft.

Niet alleen tijdens de maaltijden koos hij voor de slechte opties, maar ook van flink wat snacken was hij niet vies. Zijn favoriete snack? De Hollandse frikandel.

50 frikandellen per week

Emanuel at maar liefst 50 frikandellen per week. “Ik zat meer in de snackbar dan dat ik gewoon zou eten, ik vind het gewoon lekker.”

Hij vervolgt: “Ik doe dat al vanaf mijn achtste, dan at ik er gewoon 50 op. Tijdens een feestje met vrienden hadden we een emmer mayonaise en doopte we er 40-50 frikandellen in. Lekker man.”

Amra weet niet wat ze hoort en laat direct haar ongenoegen merken. De blik en haar ogen zegt voldoende en het enige dat ze uitbrengt, is: “Dat kan ja”.

Meer van dit: