HomeTelevisieLLDL deelnemer Dion wil niet naast Lindsey slapen om bizarre reden

LLDL deelnemer Dion wil niet naast Lindsey slapen om bizarre reden

Het beste uit Amsterdam is de trein naar Eindhoven. We kennen allemaal uitspraken zoals deze. De een is dol op Amsterdam en de ander heeft er een regelrechte hekel aan. Kan de haat zo erg zijn dat je er een potentiële liefde voor laat schieten? 

Amsterdam VS Utrecht

Dion en Lindsey hebben zich beide opgegeven voor het programma Lang Leve de Liefde. Tijdens de kennismaking in het programma is er nog geen vuiltje aan de lucht. Ze raken in gezellige gesprekken en ze lijken zeker een leuke klik te hebben.

Toch draait de sfeer al snel om als ze voor een helse uitdaging komen te staan. Dion is namelijk anti Amsterdam en Lindsey is pro Amsterdam. Tijdens het gesprek laat Dion direct vallen: “Ja, Amsterdam kom ik dan gelukkig niet”. Lindsey weet niet wat ze hoort en wil direct antwoorden: “Je zegt gelukkig niet, wat bedoel je met gelukkig niet?”.  Dion houdt zich niet tegen en antwoord gevat: “Ik ben een die hard Utrecht fan”.

Drie kruizen tatoeage

Lindsey laat al snel weten dat ze hier helemaal anders in staat. “Dit ga je niet leuk vinden wat ik je nu ga laten zien”.

Ze trekt haar topje van haar schouder, waarna Dion direct de drie kruizen tatoeage kan aanschouwen. Bijkomend van de schok is het enige wat hij nog kan zeggen: “Drie kruizen, ja drie kruizen vriend”. 

De twee gaan weer verder met hun date, maar toch kan Dion het niet accepteren dat Lindsey drie Amsterdamse kruizen op haar arm heeft staan.

Tijdens een telefoongesprek met zijn stiefzus vertelt hij: “Ze is wel heel erg zorgzaam en ze heeft alles erop en eraan. Maar ja, daar komt ook dat platte Amsterdamse nog eens bij en daar heb ik echt een pesthekel aan”.

Hij raast verder: “En ik ga ook echt niet met iemand die drie kruizen op haar arm heeft op het strand rondlopen, echt niet! Dan loop ik gewoon voor schut!” Het is voor hem vast ook een reden om niet naast haar te willen slapen. Bekijk hier de beelden:

Meer van dit: