HomeTelevisieLLDL deelnemer Denzel denkt dat hij de jackpot heeft, maar Grace 'voelt...

LLDL deelnemer Denzel denkt dat hij de jackpot heeft, maar Grace ‘voelt zich te mooi voor hem’

Zelden maakten deelnemers het zó spannend als deelnemers Denzel en Grace. Twee vrij jonge deelnemers die er goed uit zien, maken het wel vaker spannend in het programma. De beelden die we zien zijn eigenlijk ook meer geschikt voor programma’s als Ex On The Beach.

Later tijdstip

Trouwe kijkers van het programma hoor ik nu denken: “Wat heb ik gemist? Zij zaten helemaal niet in de laatste aflevering.” Nou je hebt niks gemist hoor, want dit zijn beelden van ruim een jaar geleden. Op de YouTube pagina van SBS6 lopen ze zo ver achter. De oude afleveringen komen echter wel op volgorde, waardoor er een soort aparte fanbase ontstaan is.

Op YouTube trekt het programma rond de 50.000 kijkers, die iedere dag afstemmen op een aflevering. Zij hebben wellicht helemaal niet door dat het om oude beelden gaat. Een beetje verwarrend maar goed. De afleveringen van toen kwamen op een later tijdstip op televisie, waardoor er iets meer te zien was dan nu. Spannend toch!

Jackpot

Als Denzel ziet wat er voor hem binnen komt lopen dan trekt hij alles uit de kast om er wat van te maken. De blonde Grace trekt namelijk meteen zijn aandacht.

Met haar blonde haartjes, volle lippen, tattoos, nep wimpertjes en prachtige lange nagels steelt Grace natuurlijk wel de show. Het wordt dan ook al gauw kokendheet tussen de twee.

Denzel kan zijn geluk niet op en mag ook nog genieten van een heerlijke striptease. Daarvoor moest hij overigens zelf ook wel aan de bak, maar daarna kon hij dus écht ontspannen.

Uiteindelijk kreeg Denzel de deksel flink op zijn neus. Grace zag het namelijk helemaal niet zo in hem zitten als dat ze voordeed. Sterker nog, ze geeft als excuus dat ze nog niet klaar is voor een relatie.

Vervolgens besluit ze dat ze tóch wel klaar is voor een relatie want ze stelde zich meteen na de exit weer beschikbaar als vrijgezel. Misschien een gevalletje aandacht vragen?

Wil je trouwens kneiterdronken worden? Pak de onderstaande filmpjes er dan eens bij als je gaat zuipen. Neem elke keer als Denzel ‘Toch’ zegt een shotje en waarschijnlijk lig je er dan gauw genoeg af. Je moet wel af en toe een beetje skippen tussen de fragmenten door want er zitten ook andere deelnemers in verwerkt.

Meer van dit: