HomeTelevisieLLDL deelneemster Wendy checkt wat René in zijn broek heeft en ziet...

LLDL deelneemster Wendy checkt wat René in zijn broek heeft en ziet dan iets

De laatste tijd zien we steeds meer mensen aan Lang Leve de Liefde meedoen die al ergens bekend van zijn. Ditmaal zien we Wendy, die eerder meedeed aan het programma ‘Een Jaar Van Je Leven’. Ze weet dan ook precies hoe het is om 24/7 gefilmd te worden.

Tijd verdoen

Soms doen deelnemers mee en dan vliegt de tijd. Dit gebeurd vooral als ze het gezellig hebben met elkaar. Het kan ook voorkomen dat het allemaal een beetje stroef gaat en dan zit je voor je gevoel meer de tijd te verdoen.

Als het dan ook nog ‘droeftoeterweer’ is, zal je toch andere dingen moeten vinden die je bezig kunnen houden. Deelneemster Wendy besluit om eens te spieken wat René in zijn broek verstopt. Als ze dat doet ziet ze echter wat vreemds. Zijn broek staat gewoon nog open. Ze floept het eruit en schrikt dan een beetje van wat ze gezegd heeft.

Wendy ziet ze vliegen

Wendy ziet het vogeltje eruit vliegen en vraagt zich hardop af waar ze naar kijkt. René schaamt zich kapot en doet gauw zijn gulpje dicht. Hun date verliep al behoorlijk stroef en dit heeft het er niet heel veel beter op gemaakt. Als René later ook nog zijn eigen gemaakte nummers laat horen, is het wel duidelijk: Dit wordt niks

Meer van dit: