HomeTelevisieLLDL deelneemster Renate heeft er wel zin in, maar Gijs heeft hele...

LLDL deelneemster Renate heeft er wel zin in, maar Gijs heeft hele andere plannen

Als je het echt niet meer weet in de liefde dan kun je altijd nog proberen om de wetenschap een kans te geven. In Lang Leve de Liefde worden mensen op basis van voorkeuren aan elkaar gematched, en moeten ze 24 uur doorbrengen.

Tijdverdrijf

Omdat ze toch 24 uur met elkaar opgescheept zitten, is het wel belangrijk dat er een beetje tijdverdrijf is in de villa. Er is van alles te doen en voorbereid voor de deelnemers.

Eén van de grootste attracties in de villa is de jacuzzi en die wordt door veel deelnemers dan ook hartelijk gebruikt. De ene keer gaat het er behoorlijk stomend aan toe en de andere keer juist kneiter ongemakkelijk. Hoe het er deze keer aan toe ging hebben we nog niet vaak gezien.

Lekker bubbelen

Renate vraagt aan Gijs of hij zin heeft om eventjes lekker te gaan bubbelen. Hoewel je zelf voor de bubbeltjes moet zorgen, is het toch een momentje om even met zijn twee te ontspannen en elkaar is wat beter te bekijken. Gijs ziet het dan ook wel zitten om mee te gaan en Renate gaat zich omkleden.

Gijs gaat ondertussen lekker even op de bank zitten om tot rust te komen. Renate is inmiddels omgekleed en neemt lekker plaats in het warme badje.

Je zou zeggen dat, dat voor Gijs ook wel een soort van seintje moet zijn geweest om erbij te gaan zitten maar niets lijkt minder waar. Hij besluit om even een bakje koffie te zetten en zichzelf wat moed in te praten.

Renate zit inmiddels al lang te wachten en lijkt zich stuk te vervelen in het badje. Als hij uiteindelijk toch (in zijn kleding) buiten komt, lijkt hij te beseffen dat hij erbij had gemoeten.

Renate zegt nog: “Ik dacht dat je er wel bij zou komen”. En dan komt de aap uit de mouw. Gijs was even de tijd vergeten doordat hij in zijn eigen wereldje vertoefde. Bekijk de ongemakkelijke beelden hieronder.

Meer van dit: