HomeTelevisieLLDL-Carla vertelt hoe ze genomen wil worden, maar Mike schrikt daar enorm...

LLDL-Carla vertelt hoe ze genomen wil worden, maar Mike schrikt daar enorm van

Bij Lang leve de liefde hebben ze weer eens een mismatch bij elkaar gezet. Een match moet namelijk niet alleen gezellig met elkaar kunnen kletsen, maar moet natuurlijk ook dezelfde interesses hebben tussen de lakens. Bij het vragenrondje wordt al snel duidelijk dat de twee hele andere interesses hebben.

Carla en Mike

Carla en Mike zijn door het team van Lang leve de liefde gematcht aan elkaar. De twee raken in gezellige gesprekken, waardoor het lijkt of beide een leuke match zijn met elkaar.

Toch komt het al snel aan het licht dat beide toch wat minder goed matchen dan van tevoren gedacht. Mike schrikt namelijk zichtbaar van de bedwensen van Carla. Carla houdt ervan om te experimenteren in bed. Mike daarentegen houdt van een beetje romantiek tussen de lakens. Als hij hoort dat Carla niet alleen van speeltjes houdt, maar ook van choken, dan schrikt hij zich kapot.

Speeltjes wilde hij nog wel proberen, maar de keel dichtknijpen vindt hij toch een stapje te ver. Hij moet het dan ook echt wel even verwerken in zijn hoofd.

“Ik wil het wel proberen”

Als Mike hoort dat ze van speeltjes houdt, dan geeft hij aan dat hij dit nog wel wil proberen. Als hij van iemand houdt, dan kan hij namelijk ver gaan voor de dame.

Toch schrikt hij behoorlijk als hij erachter komt dat Carla ervan houdt om nog een stap verder te gaan.

Het feit dat ze ervan houdt dat haar keel dichtgeknepen wordt, baart Mike zorgen. Hij weet even niet wat hij moet zeggen en of hij dat wel echt wil beleven. Het is dus nog maar de vraag of beide echt een match zijn met elkaar.

Meer van dit: