HomeTelevisieFirst Dates deelnemer wil geen tijd verspillen: "Gaan we nog wippen vanavond?"

First Dates deelnemer wil geen tijd verspillen: “Gaan we nog wippen vanavond?”

Een date is natuurlijk altijd een beetje spannend. Zeker als heel televisiekijkend Nederland met je mee zit te gluren. Om de best mogelijke indruk van jezelf achter te laten, besteedt je nog wat extra tijd aan je uiterlijk. Uiteraard weeg je iedere opmerking goed af. Je wil namelijk niet dat de kijkers (en je date) een verkeerde indruk van je krijgen. Toch gaat dit bij First Dates nog weleens mis. 

Hij wil geen tijd verspillen

Als je op zoek bent naar de liefde, dan kun je jezelf aanmelden voor First Dates. Je wordt uitgenodigd in het restaurant van het programma, waar je samen tijdens een diner elkaar rustig kunt leren kennen. Na het etentje kun je dan beslissen wie betaalt en of je met elkaar een tweede date wil of niet.

Deze week was er een date waarbij de man het kennismaken eigenlijk meteen over wilde slaan. Hij is namelijk maar voor één doel gekomen en dat is wippen. Het gesprek krijgt daarom al snel een andere wending als hij vraagt: “Gaan we wippen of wat er gaat er gebeuren?”. De dame weet niet zeker of ze het goed verstaat en vraagt of hij zijn vraag wil herhalen. De man vraagt opnieuw: Gaan we wippen of wat?”. 

‘Ik ben een project’

De dame weet niet wat ze hoort, maar heeft direct haar antwoord klaarliggen. “Luister bro, ik ben een project. Neem me mee op tien dates en misschien zie je dan mijn poenie, oke?” 

De man kan niets anders dan ongemakkelijk lachen en zegt dat hij zal werken aan zijn project. De deelnemer was nog wel zo slim om dit allemaal in het Engels te vragen. Op deze manier hoopte hij natuurlijk dat het programma de vraag niet zou uitzenden.

Natuurlijk is dit alsnog uitgezonden en gaat Instagram helemaal los over deze gozer. Praat zo tegen mijn dochter en je bent mijn project. Mongool” en “Waarom krijgt deze guy een podium op first dates?” zijn te lezen als reacties.

Meer van dit: