HomeGekkiesYou can not believen wat Pieter the Champ over van Hooijdonk zegt

You can not believen wat Pieter the Champ over van Hooijdonk zegt

Als je een beetje van voetbal houdt dan heb je vast meegekregen dat er een hoop heisa rond Pierre van Hooijdonk is. Dat kwam na afloop van een beschamende aflevering van studio voetbal, waarin Pierre de huidige trainer van Ajax beschuldigde van duistere dealtjes. Pieter de Jongh alias the Champ heeft daar ook een mening over.

Pannenkoek

Zoals we allemaal weten is ‘pannenkoek’ een bekende belediging in de voetbalwereld. Het werd ooit groot gemaakt door een Ajax-supporter die Marco van Basten vanaf de tribune uitschold en is sindsdien niet meer weg te denken uit de voetbalvocabulaire. Hier de video over Marco van Basten, dat heeft niets met het artikel te maken maar is wel leuk. Het artikel gaat eronder verder.

Dat Marco een pannenkoek is, weten we nu wel maar er blijkt nog een grote pannenkoek in de voetballerij te zijn. We worden hierop gewezen door Pieter de Jongh. Deze trainer van een of andere Afrikaanse ploeg noemt zichzelf The Champ, en heeft zo zijn eigen kijk op de voetballerij. Pieter heeft de heisa over Pierre van Hooijdonk ook meegekregen en besluit erop te reageren.

Stone kolen english

Pieter steekt zoals we hem kennen in perfect steenkolen-engels van wal: “Helloooo everyone… The champ kom tolk over de biggest pancake in de voetbalworld. Yes, you heard het goed, de biggest pancake in de voetbalworld. Dat is Pierre van Hooijdonk”. Wat hij verder allemaal nog te vertellen heeft kun je in zijn filmpje zien. Wel geinig dat hij degene is die een ander een pannenkoek noemt, maar goed 😉

Meer van dit: