HomeTelevisieLang Leve de Liefde deelnemer Thea steekt haar in de fik tijdens...

Lang Leve de Liefde deelnemer Thea steekt haar in de fik tijdens het barbecueën

Lang Leve de Liefde deelneer Thea steekt haar haar in de fik tijdens het barbecueën. Meedoen aan het populaire programma betekent ook dat je jezelf 24 uur lang bezig moet houden en dan is de barbecue met dit weer natuurlijk een hartstikke prettig tijdverdrijf. Toch moet je er altijd wel voorzichtig mee zijn.

Thea steekt haar in de fik

Als je met vuur aan de gang gaat is het altijd belangrijk om goed op je haren te letten. Haar kan namelijk heel makkelijk en snel ontbranden. Dat komt omdat haar van ontzettend fijn organisch materiaal gemaakt is. Organisch materialen bevatten koolstof-, waterstof- en zuurstofatomen, die allemaal brandbaar zijn.

Daarnaast is het vooral erg balen als je ineens een flinke pluk haar kwijt bent. Zeker als vrouw zijnde, moet je weer lang sparen om aan je lange lokken te komen. Zoals je ziet kan het verliezen ervan in no-time gebeurd zijn. Zo ook Thea, die even de barbecue aan dacht te steken.

Flink schrikken

Het was even flink schrikken voor Thea, die overduidelijk flink wat hitte in haar gezicht heeft gekregen. De vorige keer dat we het uit de hand zagen lopen met vuur in Lang Leve de Liefde, had tenminste één iemand het nog goed onder controle.

Ook zagen we eerder al een video dat het mis ging met de barbecue in Lang Leve de Liefde. Die man was toen zo in zijn trots gekrenkt dat hij ervan moest huilen. Als je die video nog wilt zien dan staat hij helemaal onderaan dit artikel. In de video hier meteen onder kun je zien hoe Thea haar geliefde Pony verliest.

Meer van dit: