HomeGekkiesLang Leve de Liefde deelnemer is knettergek: "Hoop dat jouw ballen zijn...

Lang Leve de Liefde deelnemer is knettergek: “Hoop dat jouw ballen zijn geschoren”

Gister schreven we al over Malgorzata en Ivo maar de twee maken de tongen los. In eerste instantie misten we dit fragment maar het is het zeker waard om het nog even aan jullie te laten zien.

Ballen

Sommige gasten vinden het chill om hun ballen te scheren omdat het een fris gevoel geeft en er beter uitziet. Hoewel het niet het makkelijkste klusje is, wordt het wel altijd gewaardeerd door de partners. Ook Malgorzata is er dol op, zo te horen.

Na een potje vuurspuwen geeft ze aan dat ze ook Ivo zijn ballen wel even kaal kan spuwen. Ivo zegt dat ze zich daar niet druk over hoeft te maken. Heel charmant is het overigens allemaal niet want ze roggelt er een flinke flats uit.

Vuurspuwen

Vuurspuwen kan best gevaarlijk zijn omdat je hete vloeistoffen en chemische stoffen in je mond hebt die vlammen spuwen. Het kan je mond, keel en longen verbranden en soms blijvende schade veroorzaken. Plus, als je die dampen inademt of die vloeistoffen op je huid krijgt, kan je ook nog gezondheidsproblemen krijgen.

Dus, als je geen pro bent en geen beschermende kleding draagt, is het beter om niet te gaan vuurspuwen. Als je het toch wilt doen, zorg er dan voor dat je veiligheidsmaatregelen neemt en professioneel advies vraagt.

Meer van dit