HomeTelevisieLang Leve de Liefde deelneemster Emily kent een mopje: "Wat zegt een...

Lang Leve de Liefde deelneemster Emily kent een mopje: “Wat zegt een mus in de dakgoot?”

Lang Leve de Liefde deelneemster Emily heeft een mopje die ze zelf behoorlijk geinig vindt. Ze heeft dan ook vol vertrouwen zitten wachten op het moment dat ze haar grap in het populaire programma mag gaan vertellen. Als ze het dan eindelijk heeft mogen doen, gaat ze vooral zelf helemaal stuk.

Om jezelf lachen

Mensen die om zichzelf kunnen lachen hebben in veel gevallen een goed gevoel voor humor. Hierdoor kunnen ze ook erg genieten van hun eigen grappig. Ze zijn meestal behoorlijk zelfverzekerd en zijn dol op plezier. Het is dan voor veel mensen ook heerlijk om met iemand te zijn die zichzelf behoorlijk grappig vindt.

Zulke mensen hebben vaak een gezellige vibe om hun heen, waar weinig ruimte voor kritiek of negativiteit is. Vaak vinden anderen het allemaal nog grappiger en leuker dan zijzelf maar soms is dat niet het geval. In dat geval lachen ze als enige om hun grap en dat lijkt nu het geval te zijn. Emily zit namelijk al een tijd op een mopje te broeden, maar brengt hem niet zo goed over dat het ook echt grappig is.

Een mus in de dakgoot

Als ze samen op de bank zitten vraagt ze aan Guido: “Wat zegt een mus in de dakgoot?” Je ziet Guido zich afvragen waar ze het in vredesnaam over heeft maar besluit toch mee te spelen: “Niet zo veel denk ik”. “Tjirp!” zegt Emily. Alleen dat vond ze al behoorlijk grappig en Guido lacht er een beetje om mee.

Guido wist alleen niet dat daarmee de mop nog helemaal niet ten einde was. Emily heeft namelijk nóg een vraag: “Wat zegt een mus van twee meter in de dakgoot?” Guido heeft overduidelijk geen idee en gokt nog maar eens op “Tjirp”. Daar had hij dit keer wel gelijk in maar Emily brengt het een beetje anders. Ze moet er zelf vervolgens kneiterhard om lachen.

Kijkers gaan stuk

Hoewel de grap zelf helemaal niet grappig is, gaan kijkers toch helemaal stuk om Emily. Het is dan ook behoorlijk knap om niet grappig te zijn, maar toch grappig te zijn. Guido weet niet zo goed wat hij er mee aan moet en dat maakt het allemaal nog veel leuker (en ongemakkelijker) om aan te zien. Benieuwd naar het mopje van Emily én wat nou de clue dan is? Check het dan hieronder in het filmpje.

Meer van dit: