HomeWTF?!Lachende scooterjochies trappen oude man van zijn fiets

Lachende scooterjochies trappen oude man van zijn fiets

Er gaat een filmpje rond van twee jochies op een scooter die een man van zijn fiets trappen. In de beelden, die ze overigens zelf maakte en online zette, is te zien hoe de vrienden langs een man rijden en hem vervolgens van zijn fiets trappen. Ze rijden hard lachend verder.

Ouder filmpje

Na wat onderzoek bleek het een wat ouder filmpje te zijn dat destijds op Dumpert verscheen. Het speelde zich ergens in 2020 af in Amsterdam maar gaat nu dus weer viraal via Tiktok. Gelukkig maar, want op deze manier worden de jochies nog maar eens aan de digitale schandpaal genageld.

De oudere man kwam bij de actie naar op zijn hoofd terecht. Dat leverde hem behoorlijk veel letsel op. Gelukkig is de man er uiteindelijk wel weer bovenop gekomen. Het slachtoffer kon al snel aangifte doen. Gelukkig voor de politie waren de jochies zo gevonden!

Viraal

Het filmpje werd door de jongens zelf gepost op het platform Snapchat en volgers van de jongen hadden het filmpje al snel gedownload. Uiteindelijk ging het viraal via Dumpert en waren de jongens dus makkelijk gevonden. Één van hen had zichzelf aangegeven en de politie had al heel snel daarna de tweede verdachte te pakken.

Waarom het filmpje nu ineens weer viraal gaat is een raadsel. Toch delen we het graag nog eens met je zodat de daders nog net wat meer bekendheid genieten. Ze hebben het tenslotte zelf gefilmd en op het internet gezet 😉

@infovbm2bz

Treurige jongens

♬ MEM – Paul Flexx

Meer van dit: