HomeHumorKneiterdomme Marktplaats-oplichter wordt zelf in de zeik genomen

Kneiterdomme Marktplaats-oplichter wordt zelf in de zeik genomen

Een kneiterdomme Marktplaats-oplichter wordt zelf voor de gek gehouden. Op het internet stikt het van de oplichters, dus het is ook wel eens lekker als ze zelf in de zeik worden genomen. In dit gesprek is te zien hoe je dat kunt doen, want de oplichter begrijpt er helemaal niks meer van.

Marktplaats oplichting

Gemiddeld worden er elke dag 685 mensen opgelicht via het internet. Hoewel de gesprekken van Whatsapp-oplichters veel rond gaan, gebeurt toch een heel groot deel van die praktijken op online handelsplaatsen zoals Marktplaats. Soms zijn de criminelen zo gewiekst, dat het gewoon niet te zien is. Het kan dus iedereen gebeuren om online opgelicht te worden.

Het belangrijkste wat je moet hebben om niet opgelicht te worden is gezond verstand. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het in bijna alle gevallen ook zo. Je kunt beter de pech hebben van een misgelopen kans dan dat je in de trucjes van een oplichter bent getrapt. De gozer in dit gesprek had in ieder geval genoeg gezond verstand. Meer dan de oplichter in ieder geval.

Het gesprek

Meer van dit: