HomeWTF?!WhatsApp-oplichter trapt er zelf in: 'Ik ga jou aangeven'

WhatsApp-oplichter trapt er zelf in: ‘Ik ga jou aangeven’

Als je een WhatsApp oplichter bent dan ben je sowieso al niet heel snugger. Deze gozer bewijst dat nog maar eens, als hij niet doorheeft dat zijn ‘slachtoffer’ hem voor de gek houdt. Gelukkig trappen steeds minder mensen in deze praktijken, en zien we vaker dit soort acties.

Zelf aangifte doen

In dit geval gebruikt de oplichter de oude vertrouwde techniek. Hij doet alsof hij het kind van het slachtoffer is en vraagt om 1500 euro. Dat geld zou die nodig hebben voor de airco van zijn auto. De ‘vader’ in dit gesprek had gelukkig meteen door met wat voor loser die te maken heeft.

Hij probeert de oplichter de op de ultieme manier voor paal te zetten, door hem te vragen om een foto van zijn pipi. Omdat het een ‘vader’ is die het aan zijn ‘zoon’ vraagt, is het gesprek des te raarder. Wanneer het gesprek verder gaat, beseft de WhatsApp-oplichter dat het hem toch echt alleen gaat lukken als die zijn pipi laat zien. Dit gaat voor hem te ver, en besluit zijn dekmantel weg te geven. Heerlijke tactiek om je van een oplichter te ontdoen haha!

Het gesprek

WhatsApp

Via Showmag

Meer van dit: