HomeHumorWhatsapp-oplichter kan zijn geduld niet bewaren en schiet uit zijn slof

Whatsapp-oplichter kan zijn geduld niet bewaren en schiet uit zijn slof

Een Whatsapp-oplichter kan zijn geduld niet bewaren en springt uit zijn slof. Logisch wel, want hij wordt ruim een half uur voor de gek gehouden. We zien het vaker dat mensen dit soort Whatsapp-oplichters voor de gek houden maar deze is wel heel sterk. Zó sterk, dat de oplichter uiteindelijk uit zijn slof schiet.

Whatsapp-oplichters

Whatsapp-oplichters zijn van een zielig niveau. Ze zijn dag in dag uit bezig met het appen van mensen in de hoop dat ze geld overmaken. In veel gevallen hebben de doelwitten het meteen door en gaan ze er verder niet op in. Soms komt het voor dat mensen er toch intrappen en dan maken ze een hele hoop geld over.

In principe hoeft zo’n oplichter maar 1 keer per maand beet te hebben om er een goed salaris uit te halen. In dit geval had het doelwit het gelukkig wel meteen door. In plaats van gelijk het nummer te blokkeren, besluit hij om erin mee te gaan. Dat levert vervolgens een hilarisch gesprek op, waarbij de ‘vader’ behoorlijk scherp uit de hoek komt. Je kunt het gesprek hieronder helemaal lezen.

Het gesprek

Afbeeldingen via: Skoften

Meer van dit: