HomeWTF?!Joran van der Sloot is ineens 2 bij 2 en houdt zich...

Joran van der Sloot is ineens 2 bij 2 en houdt zich keurig aan de regeltjes

Er dook ineens een video op van een gevangenis in Peru. Normaliter lijkt dat niet zo boeiend maar dit keer zagen we ineens wat opmerkelijks. We zien namelijk hoe Joran van der Sloot als een soort modelgevangene de leider van de rest speelt.

Gevangenis in Peru

De Challapalca gevangenis in Peru is één van de aller zwaarste gevangenissen ter wereld. Je zou zeggen dat je behoorlijk aan het wegrotten bent als je daar belandt, maar niets blijkt minder waar.

Zoals de meeste mensen in Nederland wel weten, zit Joran van der Sloot vast in de beruchte Challapalca gevangenis. Hij zou het daar vreselijk hebben, maar nu blijkt dat het daar eigenlijk best wel goed gaat. Hij vond er een vrouw en maakte er zelfs een kindje mee. Sindsdien gaat het blijkbaar ineens stukken beter met Joran.

2 bij 2

In nieuwe beelden die opduiken, is te zien hoe de 36-jarige Joran als een soort modelgevangene door de gymzaal marcheert. Wat opmerkelijk is, is zijn enorme lijf. Je zou zeggen dat je in zo’n gevangenis letterlijk wegrot, maar Joran lijkt er alleen maar gezonder en sterker te worden.

Joran is inmiddels twee meter bij twee meter en bijna dubbel zo groot als zijn celmaatjes. Om die reden zal hij wel een soort heldenstatus gekregen hebben, want hij mag de vlag dragen van de twirling club.

Goed gedrag

Doordat Joran afgelopen oktober schuld bekende, kreeg hij een enorme strafvermindering. Als hij zich goed gedraagt, komt hij in 2045 op vrije voeten.

Aan de beelden is te zien dat Joran zich ontzettend goed aan het gedragen is. Wellicht is het de eerste keer in zijn leven dat hij écht iets van waarde toevoegt.

Het is te hopen voor zijn vrouw en kind dat Joran zijn leven echt verbeterd heeft, maar dat zal wel niet.

Bekijk hieronder de beelden van Joran en zijn majorette optreden. Denk jij dat het dit keer wel goed met hem gaat komen? Of gaat hij bij de eerste de beste mogelijkheid weer de fout in. Het is een behoorlijk lang filmpje, maar het optreden van Joran begint ongeveer op 1 minuut 20.

Meer van dit: