HomeGekkiesJochie dat door vrouw de les gelezen werd doet nu zelf zijn...

Jochie dat door vrouw de les gelezen werd doet nu zelf zijn verhaal

Gister stond heel social media vol met een video waarin een vrouw een jochie de les leert. De jeugd van tegenwoordig moet eens tot de orde geroepen worden en blijkbaar was zowat heel Nederland het daar mee eens. Toch vond het jochie dat hij ook zijn kant van het verhaal moet vertellen.

Vrouw boos

Voor de mensen die het gemist hebben, in de video van gister zagen we een vrouw die het kotsbeu lijkt te zijn dat de jeugd zo brutaal is. Ze verteld in een stevig gesprek aan een 13 jarig ventje dat hij moet leren om respect te hebben voor mensen. Dat filmpje werd in een dag bijna een miljoen keer bekeken op het internet.

De aanleiding van het hele gebeuren is niet helemaal duidelijk, tot nu. De jongen in het filmpje doet namelijk via TikTok zijn verhaal. Hij geeft aan wat de aanleiding was van de uitbarsting van de vrouw. Hierbij zegt hij dat het niet om het woord ‘kanker’ ging maar over ‘kaulo’.

Waarheid

In het filmpje zegt de jongen onder andere dat hij eigenlijk juist zijn vriendjes wilde tegen houden. Hij vind het ook nodig om nog even te vermelden dat haar adem naar koffie rook en dat ze vrij rap was. Daarnaast krijgen de kijkers nog een goede tip mee: “De beste comeback is om te zeggen dat je vader bij de politie werkt, werkt altijd”

Ook biedt de jongen nog netjes zijn excuses aan en zegt ervan geleerd te hebben. Wat nu allemaal de waarheid is, is nog maar de vraag. De aanleiding lijkt in ieder geval helder te zijn nu.

@lnternetgekkies

Jochie verteld zijn kant van het verhaal over de video van gister. Bekijk die video op www.InternetGekkies.nl als je niet weet welke dat is.

♬ origineel geluid – internetgekkies

Meer van dit: