HomeWTF?!Jessica liet goedkope lipfillers zetten en huilt nu om het resultaat

Jessica liet goedkope lipfillers zetten en huilt nu om het resultaat

Waar het voorheen belangrijk was welke kleur lippenstift je op je lippen smeerde, is het nu vooral belangrijk hoeveel fillers je in je lippen laat spuiten. De grote vraag naar lipfillers zorgt er ook voor dat steeds meer onbetrouwbare beautysalons uit de grond poppen. Ze geven dan vaak een geweldige actie, maar in de meeste gevallen een grote miskoop is voor de klant.

Goedkoop is duurkoop

We kennen allemaal wel de gezegde: ‘Goedkoop is duurkoop’. Als je dan bij een beautysalon een actie ziet die te mooi om waar te zijn is, dan is het vaak ook zo.

Jessica is één van de dames die dit helaas op een harde manier heeft moeten ontdekken. Het zetten van haar lipfillers is namelijk mislukt, waarna ze over het gehele internet belachelijk werd gemaakt.

Na het opvullen van haar lippen waren deze namelijk zo opgezwollen dat heel het internet haar als een meme ging gebruiken. Ze werd namelijk al snel vergeleken met een cartoonfiguur uit de Netflix-serie: “Big Mouth”.

Van mode influencer naar meme

Jessica Cailey Burko is geen onbekende op het internet. De mode influencer liet dus haar lippen vullen, waarbij het onnoemelijk mis ging.

Ze vertelt: “Ik koos voor een dokter die een speciale actie aanbood. Alles ging hetzelfde als normaal. Hij maakte netjes mijn lippen schoon en ik liet hem een foto zien van mijn wensen. Nadat hij me injecteerde, keek ik in de spiegel. Ik realiseerde me hoe opgezwollen ik was en ik dacht, ‘damn’.”

Toch had Jessica op dit moment nog goede hoop: “Ik dacht dat het misschien kwam omdat ik een jaar lang mijn lippen niet had laten opvullen. Toch werd het steeds erger en het resultaat was traumatisch“. Inmiddels heeft Jessica de fillers laten oplossen en kan ze weer normaal over straat.

Meer van dit: