HomeHumorHoe Juf Mara ervoor zorgt dat haar leerlingen altijd voldoendes halen

Hoe Juf Mara ervoor zorgt dat haar leerlingen altijd voldoendes halen

Als leerkracht zijnde is het belangrijk dat je klas voldoendes scoort. Natuurlijk kan niet iedereen het even goed doen maar de meerderheid moet natuurlijk gewoon slagen voor hun vak. Juf Mara heeft iets bedacht, waardoor in ieder geval het mannelijke deel van haar klas, altijd oplettend blijft kijken en luisteren.

Opletten

Om voldoendes te scoren, moet je als leerling beginnen met opletten. Dat kan best wel lastig zijn in deze tijd want de smartphone en klasgenoten kunnen best wel werken als grote afleiding. Dan kun je achteraf leren wat je wilt maar als je niet weet waar je moet beginnen, zal het niet gauw lukken. Het is dus belangrijk voor de leerkracht om er voor te zorgen dat de leerlingen opletten.

Juf Mara heeft een trucje bedacht om er voor te zorgen dat de leerlingen opletten. Met name de jongens scoren hoge voldoendes voor het vak dat juf Mara geeft. Dat trucje is een speciale uitveeg-techniek. Op de één of andere manier wordt je blik richting het bord gezogen. Hoe ze het doet, is niet bekend. Ik heb het filmpje zeker 10 keer bekeken maar kan er maar niet achter komen waarom ik zo aandachtig blijf kijken… 😉

Via 9GAG

Meer van dit: