HomeHumorPapa moet de voorstelling van zijn dochter filmen maar raakt afgeleid door...

Papa moet de voorstelling van zijn dochter filmen maar raakt afgeleid door de juf

Een papa moest de voorstelling van zijn dochter filmen maar raakte compleet afgeleid van zijn taak. Dat had te maken met de juffrouw die fanatiek aanwijzingen stond te geven. Als je dochter een dansvoorstelling op school heeft, dan ga jij als trotse ouder hoe dan ook kijken, maar soms zijn er dingen die ook erg belangrijk zijn.

Dansvoorstelling

Als je geen kinderen hebt of wilt dan lijkt een dansvoorstelling van een kleine kinderen misschien niet het leukste om naartoe te gaan. Toch verandert er iets in je als jouw eigen vlees en bloed op het podium staat te dansen. Dan ben je ineens trots op alles wat die kleine smurf allemaal al kan.

Geen wonder dat je zoiets graag op film wilt vastleggen. Kinderen groeien immers zó snel op, dat het belangrijk is om af en toe wat op te slaan voor later. In dit geval had papa de taak om de voorstelling te filmen, zodat mama al haar focus bij de voorstelling kon houden. Papa was echter wat minder sterk met de focus en werd compleet afgeleid door de juffrouw, die fanatiek haar dansaanwijzingen stond te geven.

Meer van dit: