HomeWTF?!Hans (71) stort 27.000 euro naar zijn Aziatische internetliefje en wordt geblokkeerd

Hans (71) stort 27.000 euro naar zijn Aziatische internetliefje en wordt geblokkeerd

Het lijkt wel of sommige mensen het nooit leren. Ondanks de vele waarschuwingen om nooit geld te sturen naar buitenlandse ‘internetliefjes’, denken sommige oude mannen nog steeds dat prachtige jongedames staan te springen voor een liefdesrelatie met hun. Ook de 71-jarige ouwe snoeperd Hans besloot toch om zich in te schrijven op een Aziatische datingwebsite.

Hans werd al snel ‘heftig verliefd’

Hij dacht de jackpot aan de haak geslagen te hebben toen een prachtige jonge Aziatische dame interesse in hem bleek te hebben. Na zijn inschrijving op de website, had hij al heel gauw een dame in zijn inbox. Het ging volgens hem om een welbespraakte en klassieke, Japanse dame.

Na een paar dagen contact was hij al direct heftig verliefd. “Ik ben daar heel erg snel in”, zegt Hans. Achteraf gezien ziet hij nog steeds niet in hoe dom hij geweest is. Hij heeft haar nooit gezien, maar staat nog steeds achter zijn keuze: “Mijn verliefdheid was met een goede reden. Ze was een welbespraakte en mooie vrouw”. “Na een paar dagen appte ze me: ‘Have a good time with your friends, remember to miss me'”. Met trots vertelt hij hoe prachtig deze zin geschreven was door haar.

Geld verdienen

Ondanks dat ouwe snoeperd Hans dacht dat hij de liefde ging vinden, bleek het tegenovergestelde waar. Hans trapte met open ogen in een slimme oplichterstruc. Het contact ging namelijk al snel over het handelen in aandelen, waarna Hans besloot om 27.000 euro te investeren.

Je ziet het waarschijnlijk al aangekomen, maar hij werd na de betaling direct geblokkeerd door zijn liefje. De ‘klassieke, prachtige Japanse dame’, had na de betaling geen enkele interesse meer in Hans.

Het was een dure les voor de 71-jarige Hans. Het kostte hem maar liefst 27.000 euro om te leren dat jonge dames (vrijwel) nooit interesse hebben in een oude man. Dat hebben ze meestal pas als het om meer geld gaat.

Nu maar hopen dat sommige mannen eindelijk eens begrijpen dat ze geen wandelende playboys zijn, terwijl ze bijna met een rollator lopen. Tenzij ze natuurlijk een flinke som geld op de rekening hebben staan ;-).

Meer van dit: