HomeActueelGrootste swingersfeest van Europa komt naar Antwerpen: "We verwachten 10.000 swingende koppels"

Grootste swingersfeest van Europa komt naar Antwerpen: “We verwachten 10.000 swingende koppels”

Goed nieuws voor iedereen die wel van een avontuurtje houdt. Binnenkort vindt er in Antwerpen namelijk een bijzonder feest plaats, waar mening avonturier naar uit kijkt. Nu denk je misschien aan een feestje bij een klimwand of zo, maar het is nog veel avontuurlijker. Het gaat namelijk om het grootste swingersfeest van Europa. 

Het grootste feest

Op 21 september 2024 vindt het grootste swingersfeest van Europa plaats in Antwerpen. Het is de eerste editie en het moet het het grootste swingersfeest ooit worden.

Voor iedereen die denkt bij swingen aan dansen, dit is een geheel andere manier van swingen. Het gaat namelijk om een swingersfeest waarbij mensen hun partner delen met andere ‘feestvierders’. Gert Snoeys is de organisator van het festival. Hij vertelt dat er nu al een enorme interesse is voor bezoekers:

“Swingen bruist als nooit tevoren; mijn inbox puilt dagelijks uit met vragen van geïnteresseerden.”

10.0000 bezoekers

Dat het niet zomaar een soort feestje is dat je normaal gesproken kan verwachten in een parenclub, dat is wel duidelijk.

Er worden namelijk maar liefst 10.000 bezoekers verwacht op het evenement. Deze bezoekers bestaan dus vooral uit liefdeskoppels, maar het is ook niet

Ondanks dat er vaak gedacht wordt aan grote groepen mensen in geboortekostuums, is dit zeker niet het geval. Mannen moeten een smoking dragen en vrouwen een cocktailjurk.

Daarnaast zijn er wel voldoende voorzieningen aanwezig. “Er zijn meer dan 150 matrassen, 10 jacuzzi’s en 20.000 condooms. Genoeg voorzieningen om los te gaan dus!

Meer van dit: