HomeHumorGozer trakteert kinderen op spruitjes die vermomd zijn als chocolaatjes

Gozer trakteert kinderen op spruitjes die vermomd zijn als chocolaatjes

Een gozer heeft zijn kinderen getrakteerd op spruitjes, die hij vermomd had als chocolaatje. Hij maakte van één van zijn kinderen een filmpje en dat gaat nu de hele wereld over. Niet per se om de reactie van het jochie, maar om het feit dat iemand zo gemeen is om dit te kunnen bedenken.

Spruitjes en chocolaatjes

Als je aan een kind vraagt wat ze nou echt het allervieste eten in de hele wereld vinden, dan zullen 9 van de 10 kinderen spruitjes opnoemen. Als je ze dan vraagt wat ze het allerlekkerst vinden om te snoepen, dan zal chocola een behoorlijk hoge plek op de ranglijst krijgen.

Bij veel kinderen is het onmogelijk om ze spruitjes te laten eten. Om dat toch voor elkaar te krijgen, kun je ze bijvoorbeeld mixen in een variatie zoals stamppot of in een ovenschotel. Toch zullen de meeste kinderen het herkennen, en dus weigeren. De vader in dit filmpje had daar wel wat op bedacht. Hij besloot zijn spruitjes in chocolade te dippen om ze vervolgens aan zijn kinderen te geven.

Niet zo lekker

Als hij het aan zijn zoon aanbiedt, is die hartstikke blij met het chocolaatje. Wanneer hij vervolgens een hapje neemt, heeft hij al gauw door dat het helemaal mis is. Hij kijkt alsof hij water ziet branden en besluit ook niet meer verder te kauwen. Zijn gezicht spreekt boekdelen.

Spruitjes omhullen in chocola kan een leuk grapje zijn voor de komende feestdagen, of wat dacht je van Pasen? Je kunt heel makkelijk wat chocolade smelten en er dan spruitjes in verstoppen. Zorg wel dat je dat 2 of 3 eer doet, zodat de vorm van de spruit niet meer te zien is. Vooral leuk om te doen als je bij de schoonfamilie moet gaan eten ;-).

Meer van dit