HomeWTF?!Gadverdamme, Erik van Een Jaar Van Je Leven zit weer wat ranzigs...

Gadverdamme, Erik van Een Jaar Van Je Leven zit weer wat ranzigs te vreten

Laatst schreven we al over Erik uit het programma Een Jaar Van Je Leven maar nu moeten we dat helaas weer doen. Die gozer zit namelijk alweer iets ranzigs te eten. Een gebrek aan geld en privacy doen dus blijkbaar echt wat met mensen.

Combinatie

Er zijn talloze ranzige eetcombinaties die verrassend lekker kunnen zijn, afhankelijk van je smaakvoorkeuren en culturele achtergrond. Voor Erik is het blijkbaar heerlijk om curry met vruchtenhagel te eten. Toen we daar de vorige keer over schreven vroegen we jullie naar de meest ranzige combinaties die heel lekker blijken te zijn. De meest gegeven antwoorden die hier uitkwamen zijn:

1. Friet met chocoladesaus: Deze combinatie vinden we het meest terug in de reacties. De zoete smaak van de chocoladesaus zou goed samen gaan met de zoute smaak van de friet.

2. Pindakaas met augurken: Sommige mensen houden blijkbaar van deze combinatie vanwege het contrast tussen het zure van de augurken en het zoete van de pindakaas. Sommige mensen zijn zelfs zo dol op augurken dat ze hun kind zo noemen.

3. Appel met kaas: Appels en kaas zijn op zichzelf al heerlijke snacks, maar als je ze combineert, krijg je een verrassende smaakcombinatie die blijkbaar voor veel mensen heerlijk is.

4. Pizza met ananas: Deze combinatie is behoorlijk controversieel, maar sommige mensen houden van de zoete smaak van ananas op hun hartige pizza. Het kan worden aangevuld met andere toppings, zoals ham of bacon, voor extra smaak.

5. Chips met maggie: Dit is een ongebruikelijke combinatie, maar sommige mensen houden van de knapperige textuur van chips in combinatie met de zoute smaak van maggie.

Vreemde vogel

De reacties op Erik die wat ranzigs zit te eten zijn afwisselend. De één moet hard om de beste man lachen maar de ander vind het een vreemde vogel. Veel mensen denken dat Erik één van de winnaars kan worden van het programma. Wat denk jij? En ken jij nog meer ranzige combinaties die zéker de moeite waard zijn om eens te proberen? Laat het vooral weten.

Meer van dit: