HomeGekkiesGozer opgepakt die zichzelf naakt probeerde te dopen in de kerkfontein

Gozer opgepakt die zichzelf naakt probeerde te dopen in de kerkfontein

Een man heeft afgelopen weekend voor nogal wat ophef gezorgd toen hij zichzelf naakt probeerde te dopen in de fontein van de One Life Church in Mesa. Jeremy, een 20-jarige man, weigerde het verzoek van de kerk om zijn kleren aan te houden tijdens zijn doopritueel.

Dop(og)ing

Toen Jeremy zaterdagochtend probeerde om zichzelf te dopen in de fontein van de kerk, vroeg de kerk hem om te stoppen. Ze verzochten hem vriendelijk om zijn kleren aan te houden en de fontein te verlaten. Geen vreemd verzoek lijkt me maar Jeremy weigerde te luisteren en zette zijn dopingsritueel voort.

Jeremy werd gearresteerd voor het schenden van de openbare eerbaarheid en werd meegenomen naar het politiebureau. Zijn problemen waren daar nog niet voorbij. Hij verzette zich hevig tegen het nemen van zijn politiefoto en sloeg uiteindelijk twee politieagenten. Dit resulteerde in extra aanklachten tegen Jeremy voor verzet bij arrestatie en zware mishandeling.

Inkeer

De kerk heeft aangegeven dat het niet de bedoeling was om Jeremy te beledigen of aan te vallen. Ze wilden alleen maar voorkomen dat hij zichzelf naakt in het openbaar liet zien. De kerk heeft laten weten dat ze het gedrag van Jeremy afkeuren en dat ze hopen dat hij tot inkeer komt.

Het bleek niet de eerste keer dat Jeremy in aanraking is gekomen met de politie. Hij heeft al aanklachten tegen zich lopen voor inbraak en schending van de openbare eerbaarheid in verband met zijn eerdere kerkelijke avonturen. Nu hij ook nog eens petsen aan een paar politieagenten heeft gegeven, kan hij zich opmaken voor een flinke straf.

Via: Fox

Meer van dit: