HomeHumorGozer heeft diarreeremmer nodig maar pakt per ongeluk verkeerde pilletje

Gozer heeft diarreeremmer nodig maar pakt per ongeluk verkeerde pilletje

Zul je net zien, heb je diarreeremmers nodig, pak je het verkeerde pilletje. Het overkwam het vriendje van Anouk. Ze plaatste er een video van op TikTok en die gaat momenteel heel Nederland rond. Vooral de reactie van het vriendje van Anouk is hilarisch.

Diarreeremmers

Als je flink aan de schijterij zit, kun je twee dingen doen. Je kunt de boel de boel laten en het risico nemen dat je bijvoorbeeld net als deze gast een bolus in de Albert Heijn moet leggen. Of je kunt ervoor kiezen om een diarreeremmer in te nemen. Het vriendje van Anouk, Kevin, besloot voor de tweede optie te gaan.

Anouk had een behoorlijk assortiment aan pilletjes. Kevin kon dus gerust effe een pilletje pakken. De man dat hij is, besloot hij op de gok maar een pil uit het assortiment te nemen. Hij besloot er zelfs gelijk twee te pakken omdat de klachten behoorlijk aanwezig waren. Hij wist echter niet dat hij per ongeluk de anticonceptiepil van Anouk te pakken had.

Hormonen

Het kan als man zijnde eigenlijk helemaal niet kwaad om (per ongeluk) zo’n pilletje te slikken maar toch is Kevin helemaal in paniek nadat hij erachter komt dat het geen diarreeremmers waren maar anticonceptie. Anouk vertelde hem nog dat die zich niet druk hoeft te maken maar dat doet hij wel.

In plaats van een gezellige avond met zijn tweeën is Kevin heel de avond naar info en filmpjes aan het zoeken geweest. Hij is bang voor de gevolgen van de pilletjes en is vooral bang dat hij nu een paar borsten gaat krijgen. Eén voordeel, de schijterij van Kevin was direct niet zo’n groot probleem meer.

@anoukvansonsbeek

Wanneer je vriend de pil slikt… inplaats van diarree remmers. Ik heb hier uren om gelachen. #diarreeremmers #boyfriends #viraal #fy #fyp #anoukvansonsbeek

♬ Oh No – Kreepa

Meer van dit: