HomeWTF?!Gozer die overvaller met hete frituurmand sloeg is nu ineens zelf de...

Gozer die overvaller met hete frituurmand sloeg is nu ineens zelf de dader

Een aantal weken geleden gingen er beelden viraal waarop te zien was hoe een loser met een masker en een kneiter groot mes, een friettent probeerde te overvallen. Het personeel sloeg van zich af en wist de dader te overmeesteren. Alleen nu probeert de dader de rollen om te draaien.

Frituurmand

Op de beelden was te zien hoe het personeel de overvaller overmeesterde. Hier was een heet frituurmandje voor nodig. De overvaller kopte een paar keer het hete mandje en werd vervolgens onschadelijk gemaakt.

Op de beelden is duidelijk te zien hoe de overvaller met een flink koksmes dreigt te steken. Zijn houding is vrij zorgelijk maar dat was voor Youri geen reden om terug te deinzen. Hij werkte hem vakkundig met het mandje naar de grond. Koekje van eigen deeg zullen we maar zeggen. De reacties op het filmpje waren bijna alleen maar lovend voor de jongeman.

Rechtszaak

Omdat de overvaller gepakt werd, werd hij voor de rechter gedaagd. Hierin trekt de advocaat van de dader echter een UNO reverse kaart door te stellen dat het personeel te ver is gegaan in hun overmeestering. De advocaat laat weten dat de overvaller er blijvend letsel aan overgehouden zou hebben.

Natuurlijk hopen we dat de overvaller een prachtig vormpje van een mandje in zijn gezicht heeft staan. Hij gaf wel aan spijt te hebben maar daar zouden ze volgens de snackbareigenaar niks van gemerkt hebben. Het minderjarige meisje dat achter de kassa stond was ontzettend geschrokken en heeft er behoorlijk wat emotionele last van gehad.

Meer van dit: