HomeWTF?!Gozer daagt stier uit, maar met de slechtst mogelijke uitkomst

Gozer daagt stier uit, maar met de slechtst mogelijke uitkomst

Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te begrijpen dat een stier pesten een zeer slecht idee is. Deze runderen staan bekend om hun brute kracht en hun korte lontjes. Dat is een combinatie die voor een treiterige etterbak slecht uit kan pakken. De stier in dit filmpje had het geluk dat hij zijn plaaggeest op de hoorns kon pakken.

Levensgevaarlijke traditie

Stierenvechten is een populaire traditie dat vooral in Spanje erg populair is. De mannen die zich in de arena durven te wagen moeten wel stalen ballen hebben. De meeste stieren die op deze mannen worden losgelaten, zijn in ieder geval bereid om die theorie te testen. Zo ook in het geval van de stier in dit filmpje, en dat leverde een mooi WTF?!-momentje op.

Het gewicht van een volwassen stier schommelt tussen de 1.100 en 1.250 kg. Je mag dus hopen dat je een potje stiertje pesten overleeft. Het stier leefde zich goed uit op de man die hem het bloed onder zijn hoeven vandaan haalde. Daarmee bewees hij dat de praktijk van het stierenvechten verre van charmant is. De stier in dit filmpje deed zijn uiterste best om zijn hoorns in de intieme delen van de man te rammen.

Stier pesten met slechtst mogelijke uitkomst

De man die de pisnijdige stier in het onderstaande filmpje uit heeft gedaagd, kreeg de kans om zijn stalen ballen aan het publiek te laten zien. Onder het oog van honderden bezoekers nam de stier hem op de hoorns en ontdeed hem vakkundig van zijn gehele onderkleding. Hierdoor kwamen zijn stalen ballen tevoorschijn.

De man overleefde de aanval op miraculeuze wijze, naast een gekrenkte ego kon hij met zijn broek op zijn knieƫn de arena ongeschonden verlaten. De naakte waarheid van het stierenvechten werd door deze beelden wederom aan het wereldwijde publiek blootgesteld, maar ze denken er helaas nog niet aan om te stoppen met deze traditie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door nature_passport (@nature_passport)