HomeTelevisieFirst Dates deelneemster wordt niet herkend door haar date en is WOEST

First Dates deelneemster wordt niet herkend door haar date en is WOEST

Bij datingprogramma’s kunnen de gekste dingen voorkomen. Soms kan het hierdoor awkward zijn voor de deelnemers, maar des te leuker voor de kijkers. Deze keer is het raak bij het programma First Dates. Bij binnenkomst van de dame is al direct duidelijk dat er iets niet helemaal klopt. 

‘Ik ken jou’

De dame laat bij binnenkomst direct doorschemeren dat ze de jongen herkent. De jongen daarentegen heeft geen idee wie de dame is.

“Kennen we elkaar echt?” vraagt de jongen daarom direct. De dame beaamt dit direct, maar geeft niet weg waarvan ze hem kent. “Ik heb een beetje een reminder nodig, ik herken je direct, maar ik weet het niet “ zegt de man direct. De dame is niet erg meegaand om te vertellen waarvan ze hem kent. Het enige wat ze zegt is: “Je bent heel groot geworden” 

De jongen geeft daarom ook direct aan dat hij het erg awkward vindt allemaal. De dame zegt dat zij het ook wel erg awkward vindt.

Jongen wordt ongemakkelijk

De jongen weet even niet meer wat hij moet denken. Alle bellen gaan af bij hem, maar er gaat nog steeds niets dagen over wie de dame nu is. Toch wil de dame hem nog steeds niet uit de brand helpen, ze blijft eromheen draaien.

De man wordt steeds ongemakkelijker en vertelt voor de camera: “Hoe ben ik dit vergeten? Heb ik ooit iets verkeerd gedaan of doms gezegd ooit?”

Hij vervolgt: “Is er iets dat ik moet weten? Doordat ze niet zegt wie het is, is het een stuk ongemakkelijker dan het hoefde te zijn.” Bekijk het ongemakkelijke fragment hieronder.

Meer van dit: