HomeTelevisieFirst Dates deelneemster heeft een hekel aan lelijke dames en heeft de...

First Dates deelneemster heeft een hekel aan lelijke dames en heeft de gouden tip voor ze

Niet iedereen is geblessed met een prachtig uiterlijk. Hoewel iedereen zijn eigen uniekheden en bijzonderheden heeft, kunnen we niet ontkennen dat sommige mensen net wat knapper zijn dan de andere. Helemaal niets mis mee natuurlijk, al denkt deze blondine daar een stuk anders over.

First Dates VIPS

We weten allemaal dat First dates de meest controversiële mensen aantrekt. Tijdens de VIPS-aflevering, afgelopen Valentijnsdag, was er weer een bijzonder fragment.

De uitzending stond in het teken van bekende Nederlanders, al wisten weinig mensen de blonde Lesley Versprille te herkennen. Zelf haar eigen date herkende haar niet, maar daar werd snel verandering in gebracht. Hij werd namelijk even op de hoogte gebracht door de serveerster en dat was maar goed ook. Zo kon hij zichzelf nog een beetje redden.

Enfin, terug naar het controversiële momentje van de blondine. Haar date stelt een aantal leuke vragen tijdens het etentje. Uiteindelijk stelt hij de vraag: ‘Ben je onzeker?’, waarna Lesley antwoord: ‘Nee, eigenlijk niet’. Al snel gaat ze door met haar tirade: “Soms heb je van die vrouwen en die vinden zichzelf zo dik. Het enige wat ik dan denk is, doe er wat aan, ga sporten of zo”. 

Vlieg naar Turkije

Daar houdt het zeker nog niet op. Wat nu als je gewoon minder mooi bent dan andere? Ook daar heeft Lesley direct een antwoord op: “Als je jezelf lelijk vindt, dan kun je even naar de dokter in Turkije en dan ben je zo weer knap”. 

Haar date kan zijn lach niet houden stelt direct de vraag: “Heb je weleens iets aan jezelf gedaan?

Lesley verdedigt zichzelf direct: “Nee ik heb niks aan mezelf gedaan, alleen mijn haren en nagels zijn nep”. Haar date vraagt nog even na: ‘Helemaal niets? Tegenwoordig zijn alle vrouwen nep’. 

Waarschijnlijk is Lesley vergeten om haar nepwimpers te benoemen. Als ze deze al vergeet, wat is ze dan nog meer vergeten? Bovendien is ze verhult onder een flinke laag make-up, waardoor we nog niet weten of ze zelf een afspraak in Turkije nodig heeft.

Meer van dit: