HomeShowgekkiesFans zijn flink onder de indruk van het nieuwe uiterlijk van Peter...

Fans zijn flink onder de indruk van het nieuwe uiterlijk van Peter Gillis

Peter Gillis is een herboren man. Zijn nieuwe vrijgezelle versie zorgt goed voor zichzelf en dat is niet onopgemerkt gebleven bij zijn volgers. Hij plaatste gisteren een nieuwe foto en dat kon op veel positieve feedback rekenen. Klasse bezig Peet!

Geen worstenbrood meer

Het probleem van Peters overgewicht was natuurlijk duidelijk; Worstenbroodjes. De brabander is dol op een lekker stukkie deeg met worst erin maar daar blijf je helaas wel vettig van. Nicolleke haalde met zeer grote regelmaat de broodjes in huis maar nu ze uit elkaar zijn, lijkt het er niet op dat Peter ze ook voor zichzelf haalt.

Dat Peter geen worstenbroodjes meer eet, zorgt er voor dat hij er ook wat fitter uit ziet. Wanneer hij een foto op zijn Facebook pagina plaatst, stromen de comments dan ook binnen. Daar zitten een hele hoop positieve comments tussen maar er zijn ook mensen die er hun twijfel bij hebben.

Afgevallen

Het valt kijkers op dat Peter er goed uit ziet. Jenny comment: “Je ziet er gelukkiger uit…nog even leren je eigen veters strikken…dan kan je weer een leuke vrouw op je pad”. Hopelijk vind hij dan een leuke jongedame die wél gezond eten voor Peter stimuleert.

Anderen wat negatiever en schrikken eerder van Peter zijn uiterlijk. Iemand comment: “Denk dat ie maagverkleining heeft gehad word in eens heeeel slank”. Een ietwat vreemde conclusie want met sporten en gezond eten kom je natuurlijk een heel eind. Gelukkig is het merendeel positief verrast over Peter zijn nieuwe voorkomen!

Meer van dit: