HomeShowgekkiesFans zien onherkenbare Peter Gillis: "Hij wordt nog een lekkerding"

Fans zien onherkenbare Peter Gillis: “Hij wordt nog een lekkerding”

De breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers heeft voor de ene partij meer goeds gebracht dan voor de andere partij. Waar Nicol zichzelf moet verkopen uit pure wanhoop, is het Peter die zijn leven juist positief omgegooid heeft. Hij is gezonder gaan leven en inmiddels een hele hoop kilo’s kwijt.

Gezonder leven

De breuk met Nicol én een bezoekje aan het ziekenhuis hebben Peter doen beseffen dat hij het echt anders moest gaan doen. Hij heeft de worstenbroodjes laten liggen en eet nu gezond. Daarnaast sport hij veel en dat legt hem geen windeieren. Vorige maand liet hij al weten dat hij meer dan 20 kilo afgevallen was.

Als we hem nu zo zien dan lijkt het erop dat hij nog steeds het gezonde pad bewandeld. Hij ziet er frisser en sterker uit. Ook zijn fans valt het heel erg op en zijn diep onder de indruk van Peter zijn nieuwe uiterlijk. Hijzelf lijkt er ook erg trots op te zijn want hij straalt op iedere foto. In een nieuwe post op zijn Instagram liet hij weten dat het weer tijd is om een vakantie op één van zijn parken te boeken.

Onder de indruk

Dat fans onder de indruk zijn, laten ze ook weten onder zijn post. Er zijn berichtjes te lezen waarin mensen hem complimenteren. Veel mensen benoemen dat hij er fitter en gezonder uit ziet en dat zal Peter zeker de motivatie geven om deze levensstijl vast te blijven houden. Toch zal Peter ook nog wel een beetje aan zijn image moeten gaan werken want niet iedereen is even positief.

Of het echt door de breuk tussen Peter en Nicol komt dat hij er nu beter uit ziet is niet te zeggen. Wél is bekend dat Peter, Nicol altijd de schuld gaf van zijn zware omvang. Nu dat excuus is weggevallen, heeft hij dus beseft dat het zo niet langer kon. Goed bezig Peter.

Meer van dit: