HomeShowgekkiesFamke Louise verkoopt nu ook slipjes voor een hoop geld, maar niet...

Famke Louise verkoopt nu ook slipjes voor een hoop geld, maar niet iedereen is tevreden

We weten inmiddels allemaal dat Famke Louise een bijzondere carrièreswitch heeft gemaakt. Blijkbaar verdiende haar rapcarrière niet meer voldoende, waardoor ze een nieuw inkomen zocht. Wat voor carrière kun je dan het beste kiezen als je verder niet echt veel talenten hebt? Juist, dan kies je voor OnlyFans of Fancentro. 

Famke gaat een stapje verder

Een paar pikante foto’s maken kan al flink wat geld opleveren via het platform. De ‘fans’ nemen namelijk een abonnement, waardoor ze kunnen genieten van de ‘spannende’ content van Famke Louise.

Als je dan toch al geld verdiend met je lichaam, dan kun je net zo goed een stapje verder gaan. Famke Louise heeft daarom besloten om haar gedragen ondergoed te verkopen. We horen je denken, waarom zou je gebruikt ondergoed willen kopen? Nou, blijkbaar is daar dus een enorme markt voor. Volgens Famke Louise zelf heeft ze inmiddels al meerdere gebruikte slipjes van haarzelf verkocht.

De prijs hiervan ligt tussen de 500 en 1000 euro. Er is geen vaste prijs, want de prijs wordt bepaald op de ‘mood’ waarin ze dat moment verkeerd.

Koper niet tevreden

Als je dan al een slipje koopt van Famke Louise, dan zou je zeggen dat er al iets niet helemaal klopt met je. Maar goed, ieder zijn pleziertje natuurlijk!

Toch is er nu een klant die niet helemaal tevreden is met zijn aankoop. Een klant laat namelijk een berichtje achter met: “Hoi Famke, onderbroek ontvangen in een envelop. Ik kan ruiken dat hij gedragen is, een koeienstal ruikt frisser. Bedankt!

Regent klachten

Of het echt een klant is of een grappenmaker zullen we nooit weten. Toch hebben we zelf het idee dat het gaat om een echte grappenmaker.

Als je al een slipje koopt van Famke, dan ga je dat natuurlijk niet aan de grote klok hangen op het internet. Er is maar één manier om erachter te komen of het echt stinkt: een slipje van Famke kopen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Meer van dit: