HomeShowgekkiesEr gaat een video van Julia uit K3 rond, die niet bestemd...

Er gaat een video van Julia uit K3 rond, die niet bestemd is voor kinderoogjes

Heel Nederland en België kent K3. We zijn er mee opgegroeid of hebben onze (klein)kinderen mee op zien groeien. De groep staat dan ook bekend als enorm kindvriendelijk. Toch blijkt dat ze ook wel eens minder kindvriendelijk zijn. Het zijn net mensen hè?

Wie zijn K3

K3 startte ooit als groepje met Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Jarenlang haalde zij successen en wipte ze met Gert. In 2009 verliet Kathleen de groep en werd zij vervangen door Josje Huisman. Josje werd geselecteerd door een speciaal programma, dat K2 zoekt K3 heette.

Toen ook Karen, Kristel en Josje er in 2015 ook mee kapte, moest er een totaal nieuwe groep dames gevonden worden. Via hetzelfde programma kwamen Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer naar boven. Klaasje is inmiddels ook weer vervangen voor Julia. Julia is dus het nieuwste lid van de groep. Fijn lesje K3 geschiedenis al zeg ik het zelf.

Video opgedoken

Als je aan K3 denkt, denk je aan kinderlijke dansjes, liedjes en outfits. Toch zijn het drie jongedames die uiteraard zelf ook behoefte hebben aan wat volwassen afleiding. Zo duikt er dus een video van Julia op, die kindjes niet per se hoeven te zien. Ze staat namelijk volledig uit haar plaat in een discotheek te dansen.

Het was de DJ ook opgevallen dat Julia op het feestje was en dat gaf hem genoeg reden om een K3 liedje op te zetten. Dit keer zagen we Julia alleen zonder regenboogjurkje of glitterpanty én waren haar danspasjes iets heter dan dat de kindjes van haar gewend zijn. Ze had overduidelijk veel plezier, en dat is maar goed ook.

@infovbm2bz

Julia van k3 zet de bloemetjes buiten 👀

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit: