HomeHumorElvis en Tracey willen swingen, maar kunnen al 12 jaar niemand vinden...

Elvis en Tracey willen swingen, maar kunnen al 12 jaar niemand vinden die het met ze wil doen

Als je een langere tijd in een relatie zit, dan kan het voorkomen dat de sleur in de slaapkamer komt. Sommige koppels nemen dit voor lief, terwijl andere koppels op zoek gaan naar andere ‘oplossingen’.

Elvis en Tracy zijn een koppel die tot de tweede groep behoren en zijn eigenlijk al een hele lange tijd op zoek naar wat diepgang in hun relatie.

Swingen met Elvis en Tracey

Elvis en Tracey zijn een koppel dat een avontuur aan wil gaan met een ander swingerskoppel. Ondanks dat het vinden van een ander koppel in de meeste gevallen niet zo lastig is, is het voor Elvis en Tracey een geheel ander verhaal. Ze kunnen namelijk al 12 jaar geen koppel vinden die samen met hun het avontuur aan willen gaan.

Sinds zeer lange tijd zijn ze beiden op zoek naar nieuwe vrienden in deze wereld. Toch is het geheel anders gelopen dan ze zelf gehoopt hadden.

Ze hebben zelfs doodsbedreigingen ontvangen en zijn veelvuldig uitgescholden. Ze werden vaak dik genoemd en andere swingers vonden ze op moeder en zoon lijken.

Beoordeeld op het uiterlijk

Het stel werd beoordeeld op hun uiterlijk, waardoor ze besloten hebben om per direct hun zoektocht te staken. Ze hebben daarom besloten om nu andere swingerskoppels te waarschuwen voor de gevaren ervan. Het is namelijk allemaal een stuk minder sprookjesachtig als dat je ‘in films ziet’.

Bovendien zijn ze ook gestopt omdat niemand interesse had om het met hun te doen. Best een beetje sneu natuurlijk, maar ergens kunnen we de andere koppels ook wel een beetje begrijpen.

Meer van dit: