HomeWTF?!Jailynn is WOEST op vliegveld nadat ze urenlang klem kwam te zitten...

Jailynn is WOEST op vliegveld nadat ze urenlang klem kwam te zitten door haar omvang

Jailynn is een plussize model dat zich de hele wereld over laat vliegen voor klusjes. Ze heet overigens Jae’lynn, maar dat typt zo vervelend dus we pakken even de ‘makkelijke’ versie… Dat je het weet. Normaal gaat vliegen haar wel aardig af, maar wat ze nu meemaakte, maakte haar woest.

Ze deelde haar ervaring met haar 130.000 volgers en probeerde daar haar gelijk te halen. Dat ging alleen een beetje averechts, want ze verweten haar dat het haar eigen schuld was.

Vliegen

Vliegen kan behoorlijk lastig zijn wanneer je de omvang van Jailynn hebt. Het vliegverkeer is nou eenmaal niet ingericht om mensen met een dubbele, of driedubbele omvang van gemiddeld, te vervoeren. Mensen met een enorme omvang worden aangeraden om een extra stoel te reserveren. Dat kan behoorlijk in de kosten lopen, maar er is best goed over nagedacht.

Bij KLM bijvoorbeeld, krijg je de kosten van je tweede stoel weer terug als bleek dat er nog lege stoelen in het vliegtuig waren. Toch zijn ze niets verplicht en komt het nog meer dan vaak voor dat ze gewoon maar één stoel nemen.

Klem gezeten

Jailynn is inmiddels een ervaren rot in het vak als het gaat om vliegreizen, dus ze is er ondertussen ook wel achter dat ze gewoon haar tweede stoel moet reserveren om onaangename situaties te voorkomen.

Tóch liep de dame tegen een probleem aan tijdens haar laatste reis. Op het vliegveld kwam ze namelijk klem te zitten in één van de draaideurtjes. Die was namelijk niet op haar formaat gemaakt.

Vervolgens ging het vliegveldpersoneel niet goed genoeg met haar behoeftes om, waardoor ze een WOEST filmpje online zette. Ze kon alleen niet echt op heel veel bijval rekenen… Hieronder wat plaatjes van het plussize model en het filmpje dat ze postte.

@jaebaeofficial

Trapped and Ignored: My Dehumanizing Experience as a Plus Size Disabled Traveler at Chicago O’Hare Airport Highlights the Urgent Need for Better Accessibility and Support 💔⁣ •⁣ •⁣ •⁣ #PlusSizeTravel #BodyEqualityInTravel #PlusSizeTravelBlogger #FatDisabledWorthy #FatAndDisabled #PlusSizeTravelStruggles #PlusSize #FlyingWhileFat #TravelingWhileFst #Fyp

♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) – Fearless Motivation Instrumentals

Meer van dit: