HomeGekkiesDeze identieke drieling deelt en doet alles samen, maar: "We hebben nog...

Deze identieke drieling deelt en doet alles samen, maar: “We hebben nog geen vriendje”

Het is misschien wel een droom van veel meiden: een tweeling zijn. Je hebt altijd je beste vriendin bij de hand en je deelt een connectie die andere zussen niet hebben. Stel je voor dat je dan ook nog eens onderdeel bent van een drieling, dan is het dubbel feest! Hannah, Katherine en Nadia zijn identical triplets en zouden niets anders willen.

We doen alles samen

Ondanks dat de meiden uniek zijn op allerlei manieren, zijn ze ook vrijwel geheel hetzelfde. Vanaf het moment dat ze geboren zijn, zijn ze al onafscheidelijk.

Momenteel wonen ze samen en doen ze alles samen. Ze worden samen wakker, ze sporten samen, ze eten samen, ze kleden zich hetzelfde, koken samen en hebben in alles hetzelfde ritme. Het is zo erg dat ze zelfs hun eigen taal bedacht hebben. Door deze taal kunnen ze samen communiceren, zonder dat andere hun ooit kunnen begrijpen.

De drieling heeft ook nog een zus: Regina. Regina kan niet zonder haar zusjes, maar ze vindt het soms ook wel erg lastig. Ze hoort er namelijk niet helemaal bij. Toch is ze dol op haar zusjes en brengt ze graag haar tijd met hun door.

De drieling en vriendjes

Maar hoe doen de meiden het dan op het moment dat ze verliefd worden? We kennen inmiddels allemaal de verhalen van zusjes die samen een OnlyFans starten.

Bij de drieling is hier geen sprake van. Ze willen namelijk helemaal geen vriendje. Ze hebben genoeg aan elkaar, waardoor ze geen behoefte hebben aan een ander soort liefde.

Samenwonen

Mocht het toch zo ver komen dat één van de meiden verliefd wordt, dan hebben ze besloten om samen te wonen in een grote villa of op een groot terrein.

Het is te hopen dat de vriendjes dit ook zien zitten, want heel de dag met de zussen van je vriendin doorbrengen klinkt niet ideaal. Zeker niet als ze ook nog een piepstemmetje hebben zoals deze drieling.

Meer van dit: