HomeWTF?!April en Amalia zijn tweeling en delen alles: "Zelfs mannen maar vaak...

April en Amalia zijn tweeling en delen alles: “Zelfs mannen maar vaak kunnen ze ons niet aan”

We hebben allemaal weleens gelezen of gezien dat tweelingen een speciale band met elkaar hebben. In sommige gevallen kunnen ze zelfs elkaars pijn aanvoelen. Het is daarom ook niet zo gek dat ze vaak onafscheidelijk zijn van elkaar. Toch kan de connectie tussen tweelingen soms ook wel heel erg ver gaan. 

April en Amelia

De tweelingzussen April en Amelia hebben zo’n goede band dat ze werkelijk alles met elkaar delen. Ze lenen niet alleen elkaars kleding, maar ook elkaars mannen.

Het begon allemaal toen de twee op het idee kwamen om een trio te hebben met een man. Dit plan kwam niet zomaar uit de lucht vallen want beide meiden zijn al enige tijd actief op het platform OnlyFans. Toen de volgers van April en Amelia vaker een verzoek achterlieten voor een trio met beide meiden, stond niets ze meer in de weg.

Ze begonnen direct met hun zoektocht naar een knappe man, die ook nog eens een goed uithoudingsvermogen had. Hij moest namelijk twee vrouwen temmen, dus een man die snel moe is konden ze niet gebruiken.

Een man gevonden

Uiteindelijk hebben ze een man gevonden die aansloot bij alle wensen van de twee.” De man die we gevonden hebben zag er geweldig uit op zijn foto’s. Hij is lekker down to earth en dus precies wat we zochten. We stuurden een berichtje of hij zin had om met ons te filmen. Hij was direct enthousiast.” 

Ondanks dat de meiden dit nooit eerder gedaan hebben, was er van jaloezie geen enkele sprake: “Veel mensen denken dat we jaloers op elkaar worden bij het delen van een man, toch is dat helemaal niet het geval.”

Overdoen

Ze vervolgt: “Het is voor ons beide heel natuurlijk dat we ons dezelfde persoon voelen en dus ook alles delen met elkaar.”

Ondanks dat de dames dit nu van hun bucketlist kunnen vinken, willen ze het zeker nog eens overdoen: “We zouden het geweldig vinden als we dit nog een keer over kunnen doen. Het was geweldig. Als we opnieuw iemand vinden, dan gaan we het zeker nog een keer doen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door April and Amelia (@maddisontwins)

Meer van dit: